Historike për futbollin në Luginë/KFF Presheva Bujanoca në Ligën e dytë

SportNdoshta edhe Klubi më i përkrahje minimale në rajone e bote , por i cili përfundon garat me 11 fitore dhe dy barazime dhe tri humbje.

Pa asnjë ndihmës pa asnjë cent në 2021.
A meritojn këto vajza të jenë të barabarta me klubet tjera ku kane përkrahje nga :

#Pushteti #Donatoret #Diaspora.

Poe me punë dhe me përkushtim , me udhëtime të gjata deri ne 15 ore për të zhvilluar një ndeshje ,
ia arritem qëllimit me shume mund e sakrifica nga lojtaret dhe stafi.

Tash jemi antare të Ligës së dytë në Serbi.💪

Ne do ecim tutje me punë dhe përkushtim , gjithmon duke besuar dhe shpresuar se sportdashësit janë me ne 🤩 e do të kemi përkrahjen e fuqishme për në ligën e dytë❤.