Hipokrizia e politikanëve të Kosovës lidhur me vaksinën anti-Covid 19!

Kosova Lajme Lugina

Shkruan Nexhat Behluli, gazetar, opinionist dhe themelues i RTV Spektrit Bujanoc.

“Ku jeni o hipokrita !?

– Ekzistojnë dëshmi të sigurta se gjatë vitit 1997/98/99 individ të caktuar nga Kosova kan ble armatim, municion, uniforma,ushqim nga Serbija për nevojat e popullatës dhe UÇK-së.
– Gjatë 20 viteve të fundit Kosova nga asnjë shtet tjetër nuk ka importu më shumë produkte ushqimore dhe materjal ndërtimor se nga Serbija, mbi 15 miljardë €uro në total.
– Sot Barnatoret e Kosovës furnizimin më të madh të barnave e bëjnë nga Serbija ndërsa Spitalet pa Oksigjenin dhe infuzionet e Serbisë duhet me ja vnu drynin Spitaleve ndërsa pacientat vdesin si peshqit pa ujë në zallë !
#Patriotat e sotit nuk po blejnë nga Serbija AntiCovid-19 vaksina të cilat po importohen nga SHBA, Britania e Madhe, Rusija dhe Kina.
“hipokrita të mëdhaj ishni ju””