Gjithçka fillon me gratë dhe përfundon me përfshirjen e tyre të barabartë në çdo proces shoqëror 🌹💪

Lajme Lugina

ALTERNATIVA për Ndryshim hap zyrtarisht fushatën më 8 Mars, në ditën ndërkombëtare të Gruas.

Forumi Gruas i ALTERNATIVËS për Ndryshim për nderë të ditës së 8 Marsit vizitoi kompaninë Solid ku me shtrirjen e saj në Komunën tonë dhe veprimtarinë e saj në ngritjen e zhvillimit ekonomik njëkohësisht është faktor kryesor në ngritjen e gruas në shoqëri, si kompani që ka mbi 80% gra të punësuara.

Të shoqëruar nga kryetari Shqiprim Arifi, Forumi Gruas u dhuran lule dhe u ndanë mirënjohje për kontributin e tyre të veçantë🙏

Gjithashtu, për shkak të rrethanave pandemike që ka kapluar vendin tonë, sot bashkë me kryetarin e ALTERNATIVËS Forumi Gruas vizituan dhe ndanë mirënjohje për heroinat që qëndruan në frontin e parë gjatë kohës së pandemisë.

Përgjithmonë mirënjohës 🙏

gratëpërgratë

krejtndryshe