Gazetarit të sportit i ndodh e papritura live, grabitësi i drejton armën

Bota

Gazetari sportiv, Diego Ordinola ishte duke raportuar live në momentin kur i ndodh grabitja para një stadiumi në Ekuador.Grabitësi ishte maskuar me kapele dhe me maskë anti-Covid nën kërcënimin e armës i merr telefonin gazetarit dhe operatorit.

“Mos më filmo sepse të hedh në erë”, bërtiti grabitësi.