Frazat që nuk duhet t’i thoni asnjëherë në punë

Lugina

Disa fraza mund t’ju nderojnë, ndërsa të tjera mund t’ju bëjnë të ngjani keq në sytë e shefave dhe kolegëve tuaj. Ja se çfarë duhet të keni kujdes kur bëhet fjalë për marrëdhënien në punë.

Këto fraza përmbajnë një fuqi të veçantë, ato kanë një aftësi të madhe për t’ju bërë të ngjani keq edhe nëse po thoni të vërtetën. Më e keqja nga të gjitha është se nuk mund t’i tërhiqni pasi i keni thënë.

Disa shprehje që mund t’ju paraqesin në sytë e të tjerëve si të paaftë ose pa besim në vetvete, ju dëmtojnë më shumë nga të gjitha.

Pavarësisht se sa i talentuar jeni apo se çfarë keni arritur, ka disa fraza që ju shpërfytyrojnë në sytë e të tjerëve dhe hedhin te ju një dritë negative. Ato janë të ngarkuara me pasoja jo të mira për punën tuaj.

“Nuk është e drejtë”

“Kështu e kemi bërë gjithmonë”

“Pa problem”

“Mund të jetë idiotësi, por …”

“Më duhet vetëm një minutë kohë”

“Do të përpiqem”

“Nuk e kam në përshkrimin e punës”

“Nuk është faji im”

“Nuk mundem”.