Fitore e rëndësishme për KFF Presheva Bujanoc kundër ZFK Masinac Trase

Lajme Sport

Sot ne stadiumin e qytetit ne Priesheve u zhvillua ndeshja kampiona ne ligen e dyte zh. te Sebis ne mes te klubit futbillit per femra .Presheve Bujanoce dhe kampionit te shumfishte ne futbollin e Serbis Masinac.Trease nga Nishii .
nje loje e bukure u zhvillua nga futbollistet tona me shum aksione dhe ne funde arritem te mposhtin kundurshtarin me rezultat
Futbol per femra 2
Zfk.Masinac Trase 1
Sukesese vajza edhe ne xhiorot tjera