Ballina Lajme Lugina Filloi xhirimi për video mësimdhënie për ciklin e ulët: klasën I dhe...

Filloi xhirimi për video mësimdhënie për ciklin e ulët: klasën I dhe II

Filloi xhirimi për video mësimdhënie për ciklin e ulët: klasën I dhe II – lëndët: Gjuhë Shqipe, Matematikë dhe Bota Rreth Nesh.

Në bashkë organizimin mes Këshillit Kombëtar Shqiptar, Administrata Shkollore dhe Aktivi i Drejtorëve të shkollave shqipe gjatë ditës së sotme filloi xhirimi për video mësimdhënie për ciklin e ulët: klasën I dhe II – lëndët: Gjuhë Shqipe, Matematikë dhe Bota Rreth Nesh.

🔴 Nesër klasa e III dhe IV

🔴 Dua edhe njëherë të shprehi falënderimet me mirënjohje të thellë për bashkëpunimin me çdo drejtues institucioni shkollor e në veçanti mësimdhënësit që po i kryejnë shpjegimet para kamerave. Heronjtë e vërtetë!

🔴 Një Falënderim shkollës së mesme “Sezai Surroi” si nikoqir i kësaj ndërmarrje arsimore.

🔴 Kjo nuk suspendon rekomandimet tjera të mësimnxënjes nga Ministrisë së Arsimit Shkencës dhe Zhvillimit Teknologjik.

🔴 Inkurajojmë edhe shfrytëzimi i platformave, mundësive që ofron Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë së Republikës së Shqipërisë, thuhet në deklaratën e Kryetarit të KNSH Ragmi Mustafa

- Artikull i sponzorizuar -

në fokus

Publikohet fotografi e rrallë e Adem Jasharit me shokët në shkollë

Ramadan Kaqkini është njëri ndër shokët dhe bashkëmoshatarët e Adem Jasharit. Shoqëria e tij me komandantin legjendar filloi në vitin 1972 atëherë...

Adem Jashari, simboli i pavarësisë së Kosovës

Në përleshjet që vazhduan deri më 7 mars, forcat serbe masakruan mbi 50 anëtarë të familjes Jashari dhe mysafirët e tyre, në...

Barku i fryrë dhe i fortë: Të gjitha shkaqet, simptomat dhe si ta parandaloni atë

Nuk është gjithmonë e lehtë të bësh një diagnozë nëse nuk shoqërohet me simptoma të tjera dhe ekziston një tendencë për ta...

14 komuna në zonë të kuqe në situatën me COVID-19

Gjithsej 14 komuna bëjnë pjesë në zonën e kuqe sipas kategorizimit të ri nga Ministria e Shëndetësisë.Nga sot e deri më 12...