Ballina Lajme Falë K.F. "Luginës" stadiumi i Preshevës bëhet me barë sintetik

Falë K.F. “Luginës” stadiumi i Preshevës bëhet me barë sintetik

Stadiumi i Preshevës do të jetë me bari sintetik

Komuna e Preshevës në bashkëpunim me bashkëvendasen tonë zonjën Xhevaire Caili ka arritur të siguroj barin sintetik nga Zvicrra.

Komuna e Preshevës do të mbuloj transportin nga Zvicrra për në Preshevë dhe gjithashtu rregullimin e komplet barit ne fushën e stadiumit dhe ndriçimin.

- Artikull i sponzorizuar -

në fokus

K.F. Lugina me vuajtje merr 3 pikë të rëndësishme

Java e 3-të e Ligës së Rrethit të PçinjesK.F.Lugina 2-1 ĆelikGolashenues:Kamber Kamberi 1x ...

Çfarë Ndodh Me Mëlçinë Nëse Pini Dy Filxhanë Kafe Në Ditë

Ka ditë kur mëngjesi nis me aq vrull sa një filxhan kafe nuk mjafton dhe menjëherë rrufit të dytin.Kafeja është një nga...

Pse kolliteshin malësorët, kur ecnin natën vetëm?

Studiuesit*, sidomos ata të angazhuar me përparësi në analizat krahasimore ndërmjet sistemeve kulturore, kanë vërejtur se në shumë kultura e kollitura e...

“Klubi i leximit” një projekt i suksesshëm i Zyrës për të rinj

Pas përfundimit të projektit LetsColorPresheva dhe Shkollës Verore, Zyra për të rinj ka filluar me Klubin e Leximit. Sipas koordinatorit Altin Boriçi...