Erdoğan: Plani i veprimit për të drejtat e njeriut do të zbatohet brenda një periudhe 2-vjeçare

Bota

Erdoğan në lidhje me Planin e veprimit për të drejtat e njeriut: Është përgatitur për t’u zbatuar brenda një periudhe 2-vjeçare.

Erdoğan: Plani i veprimit për të drejtat e njeriut është shembull se vullneti ynë për ndryshim dhe reformë vazhdon dhe do të vazhdojë. (AA)