E rëndë: Vdes një person derisa ishte duke votuar

Kosova

Një 81 vjecar ka vdekur në një qendër votimi në komunën e Kamenicës derisa ishte duke votuar.

Këtë e konfirmuar edhe përgjegjësi i qendrës së votimit në Jusuf Gërvalla në Biqec të Kamenicës.

“Personi në fjalë ka marrë fletëvotimin për të votuar dhe në atë moment ka rënë nga mbrapa dhe familjarët e kanë marrë dhe janë nisur për në Spital dhe ka vdekur gjatë rrugës” – tha kryesuesi i kësaj qendre të votimit në një linjë direkte për njërin nga televizionet nacionale./Veriu.info/