Drejtori i OJQ Vizioni Shefki Junuzi takoi Çagla Gultekin Tosbat, drejtoreshën e TIKA-s

0
31

OJQ Vizioni për zhvillim dhe kooperim zhvilluan takim në Agjensionin Turk për Bashkëpunim dhe Zhvillim TIKA me seli në Beograd.

Gjatë takimit e njoftuam nga afer Kordinatoren e TIKA-s znj.Çagla Gultekin Tosbat për vazhdimin e kursit profesional të rrobaqepsisë me gjeneraten – lll – , gjithashtu për rrjedhen implementimin e projektit ” 25.000 Maska mbrojtëse për qytetarët e Luginës Preshevës , projekt i cili ishte mirëpritur nga institucionet dhe qytetarët në kohrat më të vështria të fillimit të pandemisë.

Gjithashtu TIKA u zotu në mbështetjen e një projekti për Shoqatën tonë VZhK, për arsye të realizimit të projekteve me përpikëri.
Projekti i ardhëshëm për qytetarët e Luginës i cili do mbështetet nga TIKA do të kontribon në formimin e kuadrave të reja, përveç në profilin e rrobaqepsisë i cili tashmë e ka dëshmu vetën si projekt afatë-gjatë, edhe ky projekt do të kontribuon në sektor të tjerë që në të ardhemen mund të jenë promotor të zhvillmit ekonomik të Luginës së Preshevës.

Vizioni për zhvillim dhe kooperim shpreh falnderimet më të sinqerta për Qeverin e Turqisë dhe popullit turk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here