Djaloshi nga Bujanoci që krijoi lojën (TimeZoid)

Lajme Lugina

Një djalosh nga Bujanoci ka krijuar lojën(TimeZoid) që me talentin e tij ka thyer rekordin në vend por dhe rajon.

Djaloshi fenomen nga Bujanoci quhet Amar Iseni dhe është vetëm 13 vjeçar.Amari vijon mësimet në klasën e shtatë në shkollën fillore”Naim Frashëri” në Bujanoc.

Prezentimin dhe fuknsionimin e lojës mund ta shkarkoni në këtë link ( (https://we.tl/t-3NVlenMTvL) ku në mënyrë prefekte Amari i paraqet në gjuhën angleze.

Njoftimin për krijimin e lojës e ka barë prindi i tij Blerim Iseni .