Dafina Zeqiri do dëshironte që kjo të ishte fotografia e pasaportës së saj

Showbiz

Dafina ka treguar se cilën fotogtafi do ta zgjedhte për pasaportë.

Një prej emrave më të suksesshëm të industrisë së muzikës në vend është ai i Dafina Zeqirit.

Dafina në këtë periudhë pandemie po qëndron e mbyllur në shtëpi, ndërsa nuk ka munguar as nga ajo hapja e arkivave të fotografive.

Së fundi, ajo publikoi një imazh, në të cilin shfaqet më serioze dhe thotë se të njëjtin do të dëshironte ta vendoste në pasaportë, nëse do të kishte mundësi.

“Nëse do të mund të zgjedhja fotografinë e pasaportës time…”, ka shkruar këngëtarja.

Image

Kujtojmë se projekti i fundit nga Dafina Zeqiri është “Një herë në jetë”, këngë kjo në bashkëpunim me Cricket.