Çka pritet të ndodh sot në Kosovë?

Kosova

Ngjarjet kryesore të ditës.

Mbahet mbledhja e jashtëzakonshme e Komitetit për Politike dhe Financa i komunës së Ferizajt. (Salla e kuvendit, ora 10:00)

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, pret në takim kryeministrin në detyrë, Albin Kurti. (Zyra e Presidentit, ora 10:00)

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, pret në takim kryetarin e LDK-së, Isa Mustafa. (Zyra e Presidentit, 10:30)

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, pret në takim kryetarin e PDK-së, Kadri Veseli. (Zyra e Presidentit, ora 11:00)

Instituti i Medies i Kosovës mban konferencë për medie në lidhje me masat e Qeverisë së Kosovës për të përkrahur sektorin privat të bizneseve për masat diskriminuese të Qeverisë së Kosovës ndaj mediave private të Kosovës. (Hotel “Sirius”, ora 11.00).