Çfarë thotë Drita Islami? – Bota Sot

Sport

Atletja më e mirë shqiptare në Maqedoninë e Veriut, Drita Islami, respekton rregullat që janë aplikuar dhe shpreson se shumë shpejt ndo të normalizohet gjendja.

“Rri n’shpi”, thotë shkurt Drita.

Ajo ka plane të mëdha për të ardhmen.

Por tash si çdo njeri në botë është në vetizolim për shkak të virusit famëkeq, korona.