Bujanoci me 5 raste positive me Covid-19, Vraja në rritje

Lugina

Sipas raportit të shtëpisë së shëndetit në Bujanoc gjatë 24 orëve të fundit janë shtuar edhe 5 raste positive me Covid-19, përcjellë Titulli.com.
Duke u bazuar të këto dhëna numri i kontrollave më datën 9 shkurt ka qenë 55 dhe kështu numri i përgjithshëm gjatë këtij muaji është 455.
Në bazë të dhënave zyrtare nga raportet numri më i madh i pacientëve të rinj është nga Vranja, pastaj vjen Vladiçin Han,Presheva,Trgovishta dhe Bujanoci, transmeton Titulli.com
Në komunën e Bujanocit që nga fillimi i pandemisë me Covid-19, numri i pacientëve të infektuarëve ka arritur në 807./Titulli.com/