Bakraqi: Detyrohem që të vazhdojë stërvitjen 

Sport

Atletja e kombëtares së Kosovës dhe KA Besa nga Peja, Gresa Bakraqi, vazhdon stërvitjet, që të mbajë formën, pavarësisht se kur do të nisin garat. 

“Në këtë moment Pandemie, unë si sportiste profesionale detyrohem që të vazhdojë stërvitjen dhe po përpiqem të shfrytëzojë të gjitha mundësitë e mundshme për seanca stërvitore.

Pas 15 kilometra vrapimi vazhdova ushtrimet në shtëpi.

Çdo Ushtrim nga 30 sekonda , nga 3 seri”, ka thënë Bakraqi.