Armend Aliu (APN) zv.Kryetar i Komunës së Preshevës – Kauza e 1 dhe 2 Marsi i 1992 unifikuese për të gjithë

Lugina

Sikur para 28 viteve, edhe sot, qytetarët e Luginës së Preshevës vazhdojnë të jenë të unifikuar rreth kërkesës që u parashtrua në Referendumin e 1 dhe 2 Marsit të vitit 1992.

Urojë që shumë shpejt, të realizohet aspirata e kahmotshme e qytetarëve të Luginës së Preshevës për të drejtën e bashkangjitjes me Republikën e Kosovës.