Armend Aliu (ADSH) mesazh urimi për Ditën e Pavarësisë së Kosovës

Kosova Lajme Lugina

Të dashur bashkëkombas,

Pas shumë dekadave të pushtimit dhe represionit, para 13 viteve Kosova shpalli pavarësinë dhe sot ka festë.

Që sot Kosova të ketë festë, punuan dhe u flijuan shqiptarë nga të gjitha trojet! Andaj,

mos e harroni Luginën!

Të punojmë çdo ditë për të vazhduar ndërtimin dhe fuqizimin e shtetit

Urime dita e pavarësisë!