Ardita Sinani nënshkroi vendimin për mbështetjen financiare të studentëve të Komunës së Preshevës

Lajme Lugina

“𝑺𝒕𝒖𝒅𝒆𝒏𝒕𝒆̈𝒕 𝒕𝒂𝒏𝒆̈ 𝒎𝒃𝒆̈𝒔𝒉𝒕𝒆𝒕𝒆𝒏 𝒏𝒈𝒂 𝑲𝒐𝒎𝒖𝒏𝒂

Sapo nënshkrova vendimin për mbështetjen financiare të studentëve të Komunës së Preshevës.

Nga ky vendim do të përfitojnë 348 studentë në vlerën e 10.000 dinarëve për person. Mjetet do të transferohen në xhirollogaritë e tyre.

Ngritje të kapaciteteve arsimore dhe më shumë mundësi për studentët, nga dora e institucioneve publike, si edhe pushteti lokal. Këto janë pjesë të platformës sime qeverisëse.

#KomunëPërTëGjithë
#KomunëPërStudentë”