Ambasada e Kosovës në Francë del me njoftim për kosovarët që jetojnë atje

Bota Kosova

Ambasada e Republikës së Kosovës në Paris ka njoftuar qytetarët me qëndrim në Francë se do të rifillojë me ofrimin e shërbimeve konsullore nga data 18.02.2021.
Po ashtu në njoftim thuhet se këto shërbime do ofrohen duke zbatuar me rigorozitet masat anti-COVID19.
Në këtë aspekt, luten të gjithë qytetarët të cilët marrin termine për shërbime konsullore që të ju përmbahen rregullave të përgjithshme të vendosura nga qeveria e Francës si dhe të paraqiten në lokalet e Ambasadës vetëm ata persona që do të marrin shërbime.

Njoftimi i plotë:
Njoftohen të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës me qëndrim në Francë se Ambasada në Paris, do të rifilloj me ofrimin e shërbimeve konsullore nga data 18.02.2021, duke zbatuar me rigorozitet masat Anti-COVID19.
Në këtë aspekt, luten të gjithë qytetarët të cilët marrin termine për shërbime konsullore që të ju përmbahen rregullave të përgjithshme të vendosura nga qeveria e Francës si dhe të paraqiten në lokalet e Ambasadës vetëm ata persona që do të marrin shërbime. 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1728297444016342&id=507476089431823