Akademia e Shkencave shqiptare promovon dy fjalorë të shqipes

Shkencë & Teknologji Shqipëri

Akademia e Shkencave e Shqipërisë do të organizojë promovimin e dy fjalorëve të gjuhës shqipe.

Aktiviteti do të mbahet nesër në orën 12:00, me pjesëmarrje të kufizuar.
Fjalorët që do të promovohen janë: “Fjalor i gjuhës shqipe” dhe “Fjalori i gjuhës shqipe” i Aleksandër Xhuvanit. /Zëri/