A keni aftësitë e një dedektivi për të gjetur vrasësin brenda në sauna?

Shkencë & Teknologji

4 shokë shpesh herë shkonin në sauna bashkë. Ata gjithmonë merrnin diçka me vete. Herën e fundit Jack, një muzikant mori një iPod me vete për të dëgjuar muzikë. Steve bankier mori një termus për të pirë ujë. Patrick dhe Michael ishin avokatë dhe morën dokumente për t’i lexuar.

Gjaët ditës Patrick u gjet i vdekur. Ai u vra nga një objekt i mprehtë. Policët erdhën menjëherë në vendin e ngjarjes dhe nisën hetimet. Ata nuk gjetën asnjë provë në skenën e krimit, si ka mundësi të ndodhë kjo gjë?

Nëse nuk e gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë:Patrick u vra nga Steve i cili solli një copë akulli në termusin e tij. Arma e vrasjes ishte shkrirë në kohën kur policët mbërritën.