A e shihni rrezikun që fshihet në këtë foto?

Bota

Një gjarpër u fsheh në verandë në Sherwood, Australi, dhe shumë nuk e vunë re as atë në foton e botuar në internet.
Tërheqësit e gjarprit postuan një foto të një shtëpie në Queensland në Facebook, në të cilën, përveç gjarprit, ishte fshehur edhe një kafshë tjetër. A i shihni ato?

Tërheqësi i gjarprit Jaedon Lunt tha se gjarpri ndoshta po ndiqte një ketër për vaktin e tij të radhës.

Disa pranuan se ata vunë re vetëm një ketër, kështu që u habitën nga një foto që tregon se si gjarpri arriti të fshihej në verandë.