4 gjëra femërore që meshkujt thjesht i adhurojnë

Sport

Të gjithë jemi mësuar të besojmë se bukuria ideale femërore për burrat është diçka e ngjashme me të brendshme të mrekullueshme me dantella në një trup të përsosur.

Por a duhet t’u japim më shumë kënaqësi burrave?

Zemërimi

Të them të drejtën, ende nuk ka asnjë shpjegim shkencor që mund të na ndihmojë të kuptojmë pse burrat i pëlqejnë aq shumë gratë e zemëruara. Por, megjithatë, burrat i pëlqejnë gratë e zemëruara dhe ky është një fakt. Me siguri, secili prej nesh të paktën një herë në jetën tonë e dëgjoi frazën “ti je kaq e bukur kur zemërohesh”. Gabimisht mendojmë se një burrë do të përpiqet të na qetësojë kur, në fakt, ai do të përpiqet të na zemërojë edhe më shumë vetëm që të jetë në gjendje të na admirojë në të gjithë bukurinë tonë të zjarrtë.

Këmisha

Çfarë mund të jetë më seksi sesa një vajzë e veshur me një këmishë, pavarësisht nëse e ka veshur në një trup të zhveshur apo me një kanatiere. Të kujton një romancë adoleshente, në sytë e një burri, ti bëhesh menjëherë një guximtar i tillë, i cili nuk është kundër eksperimenteve më të guximshme në shtrat.

Gjoks i vogël

Në kundërshtim me besimin e njohur, jo të gjithë burrat ëndërrojnë që partnerja e tyre të ketë një gjoks të madhësisë pesë. Edhe 4 është shumë i madh. Shumica e meshkujve nuk janë të dhënë pas madhësisë së gjirit, por formës dhe elasticitetit të tij. Dhe këto parametra janë shpesh në lartësinë e një busti të vogël. Një dritë e vogël në gjoks dhe shpesh ka një pamje tërheqëse dhe të zgjuar, më pak e varur dhe ruan formën e tij më gjatë.

Syzet

Syzet, për të cilat shumë prej nesh meritonin titullin shkollor dhe “botanikë” në moshën e rritur prodhojnë efektin e kundërt. Pas tyre, gruaja duket e brishtë dhe e pambrojtur ose e sigurt dhe e pavarur – të dyja zgjojnë imagjinatën seksuale të burrave.