10 të famshëm për të cilët nuk e dinit që ishin në librin e Guinness World Records

Showbiz

1- Betty White
Karriera më e gjatë në televizion ( Femër ) ( 2018 )
Betty White e pati shfaqjen e saj të parë në televizion në 1939. Sot karriera e saj është më shumë se 80 vjet.
2- Martin Scorsese
Numri më i madh i nominimeve për Oscar për një regjizor ( 2020 )
Filmat në të cilat Martin Scorsese ka marrë nominime për Oscar janë: Raging Bull, The last temptation of Christ, Goodfellas, Gangs of New York, The aviator, The departed, Hugo, The wolf of wall street dhe The Irishman.
3- Jennifer Lawrence
Aktorja më e paguar në filmat aksion ( 2016 )
The Hunger Games dhe X-Men e bën Jennifer Lawrence aktoren më të suksesshme të filmave aksion me një total prej $4,005,735,448.
4- Eminem
Kënga me më shumë fjalë ( 2013 )
Kënga Rap God e tij ka 1560 fjale në 6 minuta e 4 sekonda, një mesatare prej 4.28 fjalë në sekondë.
5- Ariana Grande
Femra me më shumë ndjekës në Instagram ( 2020 )
Në 13 Maj 2020, instagrami i Ariana Grande arriti 185,387,771 ndjekës.
6- Ed Sheeran
Albumi pop më i shitur në UK nga një artist mashkull ( 2017 )
Albumi i tij “÷” u shit/shkarkua 672’000 herë gjatë javës së parë.
7- Katy Perry
E para që kishte 100 milion ndjekës në Twitter ( 2017 )
Në 16 Qershor 2017, profili i Twitter të Katy Perry arriti 100 milion ndjekës.
8- Cristiano Ronaldo
Atleti me më shumë ndjekës në Twitter ( 2016 )
Në 23 Gusht 2016, Twitter i Ronaldos arriti 45,642,117 ndjekës.
9- Beyoncé Knowles
Artistja femër e cila fitoi më shumë Grammy Awards në një vit ( 2012 )
Në 31 Janar 2010, Beyonce mori 6 cmime Grammy: Song of the year, Best R&B Song, Best Female R&B Vocal Performance, Best Female Pop Vocal Performance, Best Traditional R&B Vocal Performance dhe Best Contemporary R&B Album.
10- Adele
Artistja femër e cila fitoi më shumë Grammy Awards në një vit ( 2012 )
Njëlloj si Beyonce, edhe Adele fitoi 6 cmime Grammy: Record of the year, Song of the year, Best short form music video, Best pop solo performance, Album of the year dhe Best pop vocal album.